Јагода

Пауза за ужинка, совршено време за магично патување со јагодата чиј вкус, железни врати отвора, а ти со сламката како со магично стапче влегуваш во Овошното кралство.

Banana

Освежителен овошен пијалак, произведен од пире од јагода и концентрат од јаболков сок. Содржина на овошје: минимум 10% (јаболко, јагода). Со природна арома. Без конзерванси и засладувачи.

Banana