Праска

Што ти е во план денес, какви сè авантури имаш на списокот?
Пред да се тргнеш, освежи се и наполни се со енергија од праската чии витамини ќе те лансираат високо!

Banana

Освежителен овошен пијалак, произведен од пире од праска. Содржина на овошје: минимум 10%. Без конзерванси и засладувачи.

Banana