Портокал

Портокалов робот доаѓа накај тебе!

Програмиран е да те освежи со супермоќните вкусни портокали полни витамини. Заедно сте супермегаултра-тим кој победува сè!

Banana

Освежителен овошен пијалак, произведен од овошен концентрат од портокал. Содржина на овошје: минимум 10%. Без конзерванси и засладувачи.

Banana