Мултивитамин

Една голтка и стануваш суперѕвезда во племето на егзотични овошја. Вистинските витамини и... нема запирање, едноставно не можеш да сопреш, ти се игра, ти се пее со цело срце!

multi

Освежителен овошен пијалак, произведен од мешавина на сокови од овошен концентрат и пире. Содржина на овошје: минимум 10% (јаболко, портокал, банана, манго, гуава, кајсија, маракуја, ананас, лимон). Збогатен со 8 витамини.

multi