Шумско овошје

Сакаш да истражуваш? Сега имаш со себе моќни овошки кои те следат во чекор и ти даваат силна овошна енергија, за сите твои подвизи.

Banana

Освежителен овошен пијалак, произведен од концентрат на сок и пире од мешано овошје. Содржина на овошје: минимум 10% (јаболко, црвено грозје, капини, јагоди, малини, боровинки). Со природна арома. Без конзерванси и засладувачи.

Banana