Банана & Јаболко

3, 2, 1... и полетуваш во откривање нови светови!

Свежите вкусови на банана и јаболка ти даваат суперсонична енергија во текот на целиот ден.

Banana

Освежителен овошен пијалак, произведен од концентрат на сок и пире од мешано овошје. Содржина на овошје: минимум 10% (јаболко, банана). Збогатен со 8 витамини.

Banana