Сакаме да не запознаете...

Ние сме... СОКО Горица Дооел Скопје, фамилијарна компанија создадена и лоцирана во Република Северна Македонија, веќе семејна традиција која датира од 1994 год.

Ние сме... повеќе од среќни што ја имаме можноста да сме специјализирани во производство на овошни и освежителни пијалаци пакувани во популарните мали, слатки пакувања, светски познати како Doy-pack. Во она што го правиме најдобро се водиме од едно нешто – нема компромис со квалитетот, затоа нашиот производствен процес вклучува софистицирана и автоматска опрема со голем капацитет и сертификат за управување со квалитетот ISO 22000

Нашата љубов патува во целиот свет! Тимот кој брои 70 вработени со страст и посветено работи на годишното производство и продажбата на над 30 милиони пијалаци. Дестинацијата на над 95% од нашето производство се повеќе од 30 земји и горди сме дека ја споделуваме нашата љубов со целиот свет.

Ние работиме со страст и љубов, за да создадеме неодолив вкус по кој нè препознаваат секаде! Резултатот: неодоливи вкусови во практично пакување и свеж, модерен и привлечен дизајн и со висококонтролиран и постојан квалитет.

Ние веруваме... и постојано растеме. Посветени сме на постојано подобрување, секогаш со фокус на највисоките етички стандарди, постојано во потрага по начини како да ги надминеме очекувањата на нашите фанови и консументи.

Ние сме на мисија да сме причина за насмевката на милиони среќни дечиња во целиот свет и да сме незаменлив дел од нивниот живот, да сме заедно со нив додека тие уживаат и растат со нивниот и наш омилен пијалак!

BUILDING

Се преселивме во нов објект во 2020 година.

OUR TEAM

Горица Спасеска

General Manager

Весна Љушиќ

Commercial Manager

Александар Љушиќ

Strategy Manager

Катерина Спасеска

Financial Manager

Дејан Петрушевски

Operation Manager

Миле Арсовски

Production Manager

Марјан Савески

Logistic Manager

Невенка Ангелова

Quality Manager

Борче Лисичков

R&D expert

Емилија Стефановска

Plant Manager

Елисавета Донева - Арменски

Plant Manager

Симона Најдов

Business Development Manager

Викторија Стојчевска

Sales Manager

Надица Кошиновска

Deputy Sales Manager

Marija Kozarovska

Area Sales Manager

Марта Ангеловска

Sales Specialist

Каролина Петрушевска-Грозданоски

Purchasing Manager

Георгина Гапковска

Purchasing Assistant

Марија Илиевска

Accounting Manager

Лидија Анчевска

Senior Accountant

Љубица Здравеска

Office & HR assistant

Јане Пеов

Efficiency Manager

Виктор Кочоски

Efficiency Specialist

Никола Каранфиловски

Technical Manager

Ангела Николовска

SCADA Analyst

Билјана Ангеловска

SCADA Analyst

Кристијан Тргачевски

Mechanical Engineer

Ѓорѓи Цикарски

Mechanical Engineer

Борче Николовски

Mechanical Engineer